30.
sep 2015

Betting on Football event på Emirates, London.

For nyligt blev eventet og konferencen "Betting on Football" afholdt af Sports Betting Community på Emirates Stadium i London. Emirates huser til dagligt Premier League fodboldholdet Arsenal, og der var da også mange engelske fodboldklubber repæsenteret ved konferencen i september.

Evolvere aps har lavet alt markedsføringsmateriale og tryksager i forbindelse med konferencen - både før under og efter. Onlinedelen med bannere og LinkedIn + Facebook integration har evolvere også stået for. Anthony Medica fra SBC (red. Sports Betting Community) udtaler i den forbindelse: "Vi er yderst tilfredse med samarbejdet omkring BOF 2015 med reklamebureauet evolvere. Vi har fået en service i særklasse og slutprodukterne lever bestemt op til vores forventninger".

Betting on Football
Betting on Football er en årlig endags konference for betting branchens forhold til fodbolden - den mest populære sport i verden. SBC samler alle interessenterne, herunder fodboldklubber, medierettighedesagenturer, operatører og leverandører, til en konference med netværkning i top.

Se et sammendrag omkring konference her: Klik her!