17.
jun 2015

Nordisk tang årets iværksætter.

Region Midt kårede for nyligt nordisk tang som årets iværksætter i kategorien "Bedste Fysiske Produkt" - Tangpesto.  Endvidere blev det til ”Thumbs Up” prisen, der er publikums valg af deres favorit. Evolvere har været med ind over opstarten af nordisk tang, hvor vi har skabt og designet deres visuelle identitet. Udover det arbejder vi stadig dagligt tæt sammen med nordisk tang - bla. omkring emballagedesign og salgsmateriale, men også deres hjemmeside og webshop er vi ind over.

Følgende artikel blev bragt i Lokalavisen i forbindelse med prisoverrækkelsen:

Iværksætterpriser: Priserne regnede ned over Nordisk Tang

Grenna virksomheden, Nordisk Tang, måtte på podiet hele to gange, da Business Region Aarhus for femte år i træk kårede de tre mest lovende iværksættere i Østjylland. Det skete på Iværk&Vækst i Fængslet i Horsens.

Heine Max Olesen og Ulrik Trieb, duoen bag Nordisk Tang i Grenaa, måtte knibe sig i deres arme, da de torsdag fik overrakt IVÆRKSÆTTERPRISEN 2015 i Business Region Aarhus.

For ikke nok med det så vandt Nordisk Tang også Thumbs Up 2015, der er iværksætternes favoritpris. Nordisk Tang var således den virksomhed, der fik flest stemmer ved afstemningen på  Iværk&Væksts hjemmeside. Prisoverrækkelsen fandt sted på Iværk&Vækst i Fængslet i Horsens med Business Region Aarhus som arrangør for femte gang. Med prisen følger et mentorforløb og en pengepræmie på 15.000 kr. sponseret af Nordea.

Det var et dommerpanel bestående af Michael Mortensen fra CASA A/S i Horsens, Lars Schacksen fra Nü by Staff i Randers, Brian Sørensen fra Cult A/S i Aarhus, Moonis Kamil fra iPosen.dk i Aarhus, Mette Rønn Bendix fra Kvadrat i Ebeltoft og Trine Wiese fra Winther & Wiese i Randers, der udvalgte vinderne af IVÆRKSÆTTERPRISEN 2015 i kategorierne:

  • Bedste fysiske produkt
  • Bedste immaterielle produkt
  • Den kreative pris

Vi er stolte over at være en del af det store tangprojekt, som bla. omhandler bæredygtighed - og samtidig er vi som lokalt reklamebureau altid klar til at arbejde tæt sammen med andre lokale iværksættere om nye og spændende projekter.