25.
okt 2014

Vi flytter i nye lokaler på Fasanvej 16 c i Grenaa.

Kreative sjæle har brug for inspirerende omgivelser, og derfor er vi øjeblikket i fuld gang med at renovere og klargøre vores 110 m2 store og nye lokaler på Fasanvej 16 c i Grenaa. Håndværkerne arbejder pt. på højtryk for at få det sidste færdig, så vi kan flytte ind medio november 2014. Så snart vores reklamebureau er på plads, så vil det glæde os at byde på en kop kaffe, så kig endelig forbi Grenaa og Djursland's frækkeste reklamebureau...

Har du for travlt til at slå et smut forbi os i november, december - så fortvivl ikke... Først på foråret holder vi nemlig åbent hus med masser af lækker mad, vin og kolde øl og vand. Her får du mulighed for at se en innovativ virksomhed, som tænker ud af boksen hvad angår grafisk design, webdesign og marketing. Vi deler gladeligt ud af vores viden, og åbner dørene for en dag med masser af input og ikke mindst hygge - alt skal jo ikke være business.

Så hold øje med lokalaviserne til foråret, hvor vi annoncerer vorer åbent hus. Kunder, leverandører og venner af huset vil også modtage en invitation enten per post eller mail.

Vi skal for en god ordens skyld også gøre opmærksom på, at vi fra oktober 2014 nu aggerer som evolvere aps.